Wouter VanLeusenBarryGoedhartTwee van de partners van de Boutique, Wouter van Leusen en Barry Goedhart hebben een reis gemaakt. Welke een ieders droom was, tijdens deze bijzondere reizen hebben ze bewust stilgestaan bij het relativeren,  de dingen in  juiste proporties te zien. Zorg dat je de hoofdzaken van de bijzaken onderscheidt; wat is belangrijker, een zakmes of een stuk zeep.

Wouter heeft in 2011 een bezoek gebracht aan Nepal waar hij de manier van leven daar heeft ondervonden, klik hier voor het artikel in de VVP in 2012 geschreven

Barry heeft in 2001 een trektocht gemaakt door Peru, hier heeft geluk een andere vorm, het gaat niet over geld, maar over  “hoe kun je je dromen verwezenlijken en doelen behalen”.  Kun je dat doen met geld, of door het simpelweg ruilen van goederen en diensten om je uiteindelijke doel te behalen.