Erecode

Alle partners van BVP hebben persoonlijk onderstaande erecode ondertekend:

Ik stel de ‘mens’ altijd centraal, met zijn/haar kansen en mogelijkheden, in zijn eigen unieke situatie, met zijn eigen wensen, doelen en dromen.

Ik heb als doel samen met mijn cliënt en met eventueel andere professionals te werken aan een optimaal gezonde financiële situatie voor mijn cliënten. Ik eis van mijzelf te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van financiële veiligheid, inzichtelijkheid, transparantie en discretie. Mijn onafhankelijkheid staat hoog in het vaandel.

Ontwikkelingen in de financiële wereld houd ik nauwlettend in de gaten en zo nodig neem ik initiatief. Mijn kracht is de cliënt te begeleiden over een langere tijd, waarbij ik ook proactief kan inspelen op gebeurtenissen in het leven van mijn cliënt en advies kan plaatsen in een lange termijn perspectief. Om dit proces van persoonlijk vertrouwen en financiële duidelijkheid te versterken en inzichtelijk te maken, maak ik gebruik van de modernste technieken.

De vergoeding voor mijn dienstverlening breng ik rechtstreeks in rekening bij mijn cliënt. Alle hiervoor gemaakte afspraken leg ik vast in een cliëntovereenkomst.

handtBarryGoedharthandtJeroenWijker