Wie zijn wij

Er zijn vier financieel planningskantoren binnen het samenwerkingsverband van Boutique Vermogenplanners aangesloten.

Wensen, doelen en verplichtingen kennen veelal een grote financiële impact. InterOpus zorgt ervoor dat financiële keuzes daarin gedragen kunnen worden, nu en in de toekomst. Wat de wensen ook zijn, het financiële plan borgt verantwoorde keuzes en zorgt ervoor dat die in samenhang worden beschouwd, steeds weer. Wij nemen geen genoegen met eenmalig klantcontact. De wensen maar ook de wereld veranderen continu. Het daadwerkelijk bereiken van persoonlijke doelen kan alleen als deze onderweg worden getoetst en eventueel bijgesteld.

New Finance Logo

Roger van Stuyvenberg is uw financieel navigator. Ik zorg voor inzicht en overzicht in uw financiële situatie en begeleid u bij het bereiken van uw financiële doelen. Met mijn persoonlijke en resultaatgerichte begeleiding zorg ik ervoor dat u weet waar u staat en wat de haalbaarheid van uw doelen is. Ik spreek vooraf een vast vergoeding met u af waardoor u weet waar u aan toe bent.

Wealthplanning is gevestigd in Tilburg., Wij kijken verder dan alleen naar uw Vermogen.
Onze aandacht gaat uit naar uw welzijn, niet alleen uw vermogen. Een verfrissende en nieuwe manier van financiële planning.
Bij Wealth Planning begrijpen wij dat uw Welzijn niet alleen kan worden gemeten in euro’s en centen. Het leven is zoveel meer dan alleen maar geld. Natuurlijk, de financiële aspecten zijn belangrijk, en wij streven naar de vermogens toename, of wellicht afbouw welke bij u past, maar wij maken een compleet beeld van alle aspecten van uw leven.
Alleen door te begrijpen wat belangrijk is voor u en uw gezin, kunnen we werken naar het gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en duidelijkheid waar u naar op zoek bent.

Certaldo Inkomensplanning en vermogensstrategie is gevestigd in Amsterdam, daar is Jeroen Wijker MSc-CFP werkzaam als financieel planner. Zijn doelstelling is duidelijk verwoord: “Ik ontzorg en maak dat u vertrouwen heeft in het nemen van belangrijke financiële beslissingen. En wellicht nog belangrijker, vertrouwen heeft in uw financiële toekomst.”
Maak voor een verdere introductie gebruik van de link op het logo hiernaast.